Au fost selectaţi câştigătorii CONCURSULUI JLS!


ACTUALIZAT: Jurnal LifeStyle şi BookLand te-a invitat la concurs! Ai dat SHARE sau LIKE pe Facebook acestei pagini şi ai câştiga unul dintre biletele duble puse în joc la evenimentul dedicat lui Constantin Brâncuşi, marţi, de la ora 19.00, la Cinema SCALA din Bucureşti. 
Câştigătorii sunt Loredana Toma şi Theodor Barca.  Detalii despre cum vor intra în posesia premiului vor primi pe pagina lor de Facebook.
Volumul „Care este probabilitatea statistică de a te îndrăgosti la prima vedere”, de  Jennifer E. Smith, este o poveste desfăşurată pe parcursul a douăzeci şi patru de ore şi care îi are ca protagonişti pe Hadley şi Oliver. Romanul, apărut la editura Epica, este disponibil pe book-land.ro.
Câştigătorii vor fi anunţati pe site după ora 19.00, când va avea loc tragerea la sorţi.
O carte de pe lista NEW YORK TIMES Editors’€™ Choice Nominee at Book of the Year 2012 for Young Readers on Good Reads Cine și-ar fi închipuit că patru minute ar putea schimbă totul?
Pentru tânăra de șaptesprezece ani, Hadley Sullivan, această zi pare să fie una dintre cele mai rele de până acuma€. Tocmai a pierdut avionul, este blocată în aeroportul JFK din New York și e pe cale să întârzie la nunta propriului ei tată, care se căsătorește, pentru a doua oară, la Londra, cu o femeie pe care n-a văzut-o în viața ei.
Apoi, așteptând să se îmbarce în următorul avion, îl întâlnește pe Oliver. E britanic. Și e foarte drăguț. Și o va însoți în noul ei zbor. Călătoria de-o noapte trece cât ai clipi, iar Hadley și Oliver se pierd unul de altul în aglomerația din aeroport, la sosire.
Îi va aduce oare soarta din nou împreună? Desfășurată pe parcursul a douăzeci și patru de ore, povestea lui Hadley și a lui Oliver ne vorbește despre relațiile de familie, despre a doua șansă și despre dragostea la prima vedere. 

Adaugă un comentariu