(P) Vrei să știi care sunt principalele tendințe în moda anului 2016? Atunci află ca…
Black is back
După mai multe sezoane în care au predominat albul și culorile puternice, clasicul negru revine în forță, la fel de chic și elegant ca întotdeauna. De la haine și pantofi, până la genți și accesorii, negrul va fi vedeta anului 2016! Spre deosebire însă de sezoanele trecute, îl vom întâlni acum într-o interpretare mai bogată, cu volum și țesături complicate, menite să-l scoată din anonimat. La Deichmann îți poți cumpăra o pereche de cizme negre cu doar 179 lei!
Pe lista culorilor esențiale vor fi și tonurile calde de maro, alături de cărămiziu, portocaliu închis, verde-mușchi și alte nuanțe inspirate din natură.
Cizme înalte și genți încăpătoare
Cizmele lungi și înalte sunt opțiunea ideală pentru începutul anului 2016, purtate atât la fuste cât și la pantaloni. Se mențin în trend și cizmele ecvestre, fără toc, iar o nouă apariție sunt cele cu toc ortopedic, pe care le poți găsi la Deichmann cu doar 229 lei. Să nu uităm nici de șireturi, care dau încălțărilor un aer foarte sexy și extravagant. În ceea ce privește gențile, se pare că revin în trend cele mari, încăpătoare, cu un aspect boem.
Stil masculin
Va predomina silueta zveltă, de inspirație masculină, trasată de linii drepte și croieli androgine. Acest stil de inspirație britanică este caracterizat prin țesături aspre, carouri, pulovere tricotate, decolteuri în V, piele cu aspect vintage și cizme de călărie (Deichmann, 199 lei). Extrem de lejer, nu presupune prea mult efort și poate fi purtat cu ușurință de oricine.
 
cizme
 
 
 
 
 
 
Cizme Deichmann: 179 lei, 199 lei, 229 lei, 139 lei

Adaugă un comentariu