Interviul lui Thomas MarkleInterviul lui Thomas Markle, tatăl lui Meghan, proaspătă ducesă de Sussex, a fost intens analizat și s-a ajuns la cel puțin o concluzie: tatăl lui Meghan Markle poate are calități, însă discreția și diplomația cu siguranță nu se află printre ele. Dincolo de controversele diplomatice pe care le-a generat, de indiscrețiile personale și de abordarea necioplită a noii alianțe familiale, de înaltă clasă, în care a intrat, interviul lui Thomas Markle aduce în față și câteva aspecte din care avem de învața câte ceva, noi femeile:

  • Prima discuție dintre tatăl și iubitul / viitorul tău soț, nu trebuie să fie una pretențioasă, însă e obligatoriu să fie una serioasă. Convingerile politice, cum ar trebui să se poarte soțul tău cu tine, cum să aibă grijă de tine, soția lui, nu sunt conversații pe care să le ducă la telefon. Pentru ele este nevoie de un pahar de vin și câteva ore relaxate, dar mai ales încredere reciprocă.
  • ”Tati, am un nou prieten! Este englez” Așa se pare că i-a anunțat Meghan tatălui ei relația cu prințul Harry. Asta spune, de fapt, foarte multe dintre adevărata relaie tată-fiică. Despre care, de altfel, se știau deja destul de multe când totul a fost făcut public. 

Extrapolând, dacă tu, îndrăgostită până peste urechi de Făt-Frumos, tu, care trăiești cu adevărat un basm, îi spui tatălui tău că ești cu un nou tip care e de altă naționalitate și…atât, înseamnă că nu ai încredere în old man nici câtă ai avea în poștaș. Tocmai acest viciu de încredere îți poate aduce, în tinmp, tot felul de neplăceri și te poate pune în situații delicate inclusiv în relația cu Făt-Frumos. 

  • Teribil de încântat că își va conduce fiica la altar la nunta regală, Thomas Markle a ajuns să strălucească prin absență. Speculațiile de dinaintea marelui eveniment, potrivit cărora se vor face toate demersurile posibile, în maximă discreție, pentru ca socrul mic să deranjeze cât mai puțin, s-au cam confirmat. Așa s-a ajuns ca Prințul Charles, socrul mare, să ia locul lui Thomas Markle la brațul lui Meghan.

Situația este delicată. E, totuși, tatăl tău, dar familia mare, extinsă, are mai multă greutate. Plus că dragostea e mare. Ce faci, te lupți pentru normalitate cu riscul de a supăra, închizi ochii și mergi mai departe, știind că tata e tata și te va ierta oricum? Ai nevoie de putere, determinare, înțelegere și iar de puterea de face lucrurile așa cum simți tu mai bine. 

Adaugă un comentariu