Pielea este cel mai mare organ al corpului, însă tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul şi dezechilibrul hormonal. Îngrijirea acestuia trebuie să fie una delicată, dar concentrată în compuşi biologic activi ce vor pătrunde în interiorul epidermei pentru a aduce beneficii la suprafaţă.
Potrivit cercetărilor, organismul nostru este în comuniune cu elementele naturii din zona în care ne naştem. Tocmai de aceea trebuie să folosim produse de îngrijire ce au la bază un astfel de substrat.
Pentru alegerea acestor produse, primul lucru indicat este acela de a consulta specialistul.
Ioana Adina Oancea, farmacist-estetician şi manager Careless Beauty Bucureşti ne-a împărtăşit detalii despre îngrijirea, prevenirea şi tratarea corectă a tenului:

Secretul alegerii unui produs dermato-cosmetic, natural este acela de a miza pe calitatea materiei prime, pe compuşii organici şi pe concentraţia de antioxidanţi. Un produs 100% natural, de calitate trebuie să aibă la baza plante culese la momentul optim, când au cea mai înalta concentraţie de principii active. Gama Careless Beauty îndeplineşte toate aceste condiţii, iar reţetarul nostru de preparare are la bază un Brevet de Invenţie pe care l-am obţinut în anul 2006. Secretul Brevetului de Invenţie este deţinut atât de combinaţiile din plante cât şi de conservarea lor în mod natural. Suntem mândri că am creat un brand românesc de produse 100% organice, recunoscut la nivel mondial”.

Careless Beauty s-au născut din dragostea familiei Oancea pentru plante şi pentru tradiţia frumuseţii româneşti. Brandul este unul de familie şi are la baza experienţă de chimist a Elenei Oancea, dar şi expertiză în floricultură şi agricultură a soţului acesteia. Astfel s-au născut reţetele produselor Careless Beauty by Elena Oancea cu aplicablitate în domeniul esteticii şi dermatologiei.MAR_9195

Tratăm toate tipurile de acnee cu ajutorul gamei pe baza de plante şi fructe româneşti

Gama Careless Beauty tratează toate tipurile de acnee de la cea juvenilă, până la acneea cu stafilococ, dermatite, iritaţii, alergii, pete pigmentare şi pete solare, pielea uscată şi descuamată. Mizăm pe regenerarea celulelor epidermei cu concentraţii maxime de antioxidanţi pe care le extragem din natură vie a celor mai frumoase anotimpuri. Deţinem culturi proprii de cătină, iasomie, tuberoze, lavandă, nalba, gălbenele, măceş, salvie şi multe altele”, a mărturisit specialistă în dermato-cosmetică Ioana Adina Oancea.

Cătina, ingredient esenţial al reţetei frumuseţii

Pacienţii cu diverse afecţiuni la nivelul pielii, care au testat mai multe tratamente sau vaccinuri recomandate de instituţii specializate, au găsit soluţionarea acestor probleme la Careless Beauty.

„Produsele noastre au o concentraţie de 80% fructe de cătină, una dintre cele mai miraculoase plante româneşti. Vedetă gamei Careless Beauty by Elena Oancea este Crema cu efect regenerator, cicatrizant şi antirid. Inedit este faptul că, odată cu aplicarea cremei, se recomandă expunerea la soare pentru un efect mai rapid al regenerării pielii. Gama Careless Beauty by Elena Oancea include produse diversificate, de la creme, măşti, gomaj sau loţiuni până la fond de ten”, a declarat managerul Careless Beauty by Elena Oancea.

Informaţii detaliate despre produse şi preţuri găsiţi pe site: http://www.careless.ro/

Adina Oanceacrema agElena Oanceapete-webProduse si premii

Adaugă un comentariu