Bucharest Green Sounds Festival 2015Primăria Municipiului București, prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, vă invită la cea de-a doua ediție a festivalului internațional BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău. 

Peste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.
Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, schimbăm locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un festival produs de NOA event, cu intrare liberă, care nu se limitează doar la muzica eclectică live, transformând spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.
La ediția din acest an Colectiv se alătură Green Sounds Festival și dezvoltă împreună o a doua scenă, Second Stange, unde vom promova artiștii autohtoni. Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Fantome, K-lu, JAZÚ și Fanas sunt numele care vor încânta suflete pe parcursul celor trei zile de festival. Cele două scene sunt ocupate consecutiv, fără ca fanii să rateze două trupe favorite
Bucureștiul meu sună mai bine cu #greensounds, iar impreună#suntemcolectiv!
Day 1:
Asian Dub Foundation, Subcarpati & Orchestra, The Interrupters, Niste Baieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga.
Day 2:
Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Danaga.
Day 3:
De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu, Fanas.

Adaugă un comentariu