La finalul lui aprilie, colaborarea dintre designerul Stephan Pelger şi Dj-ul Anes a dat rod. Colecţia semnată de cei doi, „Blossom”, a fost lansată şi în România, după ce, anterior, s-a bucurat de succes la Munchen.

„Colaborarea cu Simone Anes este o sursă de inspiraţie pentru mine şi intenţionez să o duc mai departe prin realizarea de noi colecţii dedicate petrecerilor. Sunt încântat de invitaţia celor de la The Gang lounge de a continua pe tot parcursul verii seria de petreceri în care moda, muzica şi distracţia se îmbină atât de natural” a declarat Stephan Pelger.

“Blossom” redă un concept unic de fusion, un duo dintre modă şi ritm, rezultatul fiind un spectacol inedit, surprinzător datorită combinaţiilor neaşteptate de texturi şi culori – paiete şi nuanţele de auriu, bronz, lila şi roze.
Debutul lui Stephan Pelger cu unul dintre cei mai renumiţi Dj house-electroglam ai Germaniei, Simone Anes, îşi propune să apropie creaţiile designerului de petrecerile glam şi totodată să ducă brandul pe covorul roşu al celor mai cosmopolite oraşe din lume printre care şi Cannes, Saint Tropez sau Mykonos.
Noua linie primăvară-vară 2013 dedicată petrecerilor va fi disponibilă atât la atelierul designerului cât şi online

Adaugă un comentariu