Beneficiile argilei verzi

Argila verde cambriană este singurul tip de argilă care poate raspunde tuturor problemelor tenului, datorită principiilor sale active,tratează cu succes probleme tenului acneic, curaţă delicat epiderma, reglează  secreţia de sebum, cicatrizează şi calmează inflamaţiile, absoarbe impurităţile şi toxinele din piele.
Argila verde cambriană are proprietăţi unice absorbante datorate încărcăturii sale electrice. Argila are o sarcină negativă, atrăgând astfel particulele  încărcate pozitiv, marea majoritate a substantelor toxice având o sarcină pozitivă. Argila captează în acest mod toate substanţele toxice şi microorganismele patogene din corp.
Acest miracol al naturii acţioneaza acolo unde gaseşte un dezechilibru şi se concentrează să îl remedieze.
Consecvenţa, cheia reuşitei
Graţie puterii mari de absorbţie, argila verde tratează cu succes problemele tenului acneic. Pentru ca tratamentul să dea rezultate, este nevoie de consecvenţă în folosirea măştilor-tratament, aşa cum sunt denumite produsele Dermaglin. Acestea au fost create special ca un tratament care, o dată respectat, va duce la rezultatul corect.
Tratament, între una şi trei luni
Măştile se folosesc de două ori pe săptămână, o perioadă de una până la trei luni, împreună sau independent de tratamentul dermatologului. Pentru că tenurile femeilor sunt diferite de cele ale bărbaţilor, specialiştii Dermaglin au creat măşti-tratament atât pentru acneea la femei, cât şi pentru cea la bărbaţi.
Îndepărtează celulele moarte
Masca antiacneică pentru femei se recomandă tenurilor diagnosticate cu acnee. Complexul bio-activ Aloe Vera-Ovăz absoarbe impurităţile şi îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii, prevenind deshidratarea. Această mască vindecă acneea şi împiedică apariţia unei noi erupţii.
Cicatrizează zonele afectate
Masca bio antiacneică matifiantă este ideală pentru tenurile mixt şi gras, acolo unde sebumul este în exces. Prin ingredientele sale de bază, calmează zonele inflamate şi le cicatrizeză pe cele afectate şi furnizează toate elementele necesare unei funcţionări corecte.
Regenerare şi hidratare
Masca antiacneică pentru bărbaţi este o mască-tratament care vine în întâmpinarea nevoilor speciale ale tenului masculin. Complexul inovator de argilă verde cambriană, acid hialuronic şi hamamelis are puternice proprietăţi de regenerare şi hidratare în profunzime. Masca elimină acneea fără a agresa ţesutul.
Argila verde cambriană este ingredientul de bază al produselor Dermaglin care pot fi achiziţionate din farmacii, magazine de tip plafar sau online www.edermaglin.ro

Adaugă un comentariu