Barber shop by Marius NeaguBarbershop By Neagu Marius este un concept de salon de infrumusetare destinat exclusiv barbatilor si are ca scop prestarea serviciilor de intretinere a parului si a barbii. Frizeria relaxata este situata in centrul orasului Bucuresti, la 3 minute de Piata Victoriei, pe strada Gheorghe Manu nr. 14.
Domnii nu isi mai doresc sa mearga in saloane unisex care miros a chimicale de permanent si oja, ci isi doresc spatii special dedicate masculinitatii. Barber Shop by Neagu Marius vine in intampinarea acestor nevoi ale barbatilor punandu-le la dispozitie un loc intim unde se pot relaxa in timp ce sunt serviti cu ceva de baut si au parte de o tunsoare facuta cu simt de raspundere.
Fondatorul  frizeriei, Neagu Marius, a readus in frizerie culoarea timpurilor trecute cu ajutorul a doua scaune de frizerie vechi de 40 ani si a creat o atmosfera speciala prieteneasca in care se desfasoara activitatea pe parcursul zilei.
Conceptul Barbershop by Neagu Marius a pornit de la clasicul frizeriilor de alta data si a devenit in scurt timp un loc cool in care barbatii nu vin doar sa se tunda si sa fie aranjati ci si sa socializeze.

Adaugă un comentariu