June 4, 2020, Thursday

Au început înscrierile la SuperBlog 2012

Today:June 4, 2020, Thursday

Au început înscrierile la SuperBlog 2012

A cincea ediție a competiției anuale de blogging creativ SuperBlog se pregătește de lansare. Toţi aspiranţii la blazonul de „SuperBlogger”, dornici să se „dueleze” în arta condeiului virtual şi, astfel, să îşi consolideze statutul în blogosferă, mai au timp să se înscrie în competiţie până pe 30 septembrie.
Competiţia propriu-zisă va începe la 1 octombrie şi se va încheia de Ziua Naţională a României, pe 1 decembrie. Temele de concurs vor fi şi anul acesta, dintre cele mai diverse, de la cele din domeniul auto sau IT până la cărți, parfumuri, produse alimentare, cadouri și bijuterii, echipament sportiv, cursuri de dezvoltare personală, servicii profesionale pentru magazine online sau servicii hoteliere.
În fiecare toamnă, începând din 2008, SuperBloggerii își demonstrează talentul la scris în probe de blogging dintre cele mai variate, care îmbină talentul literar cu abilitățile de marketing. Astfel, sponsorii află direct de la „sursă” cum le percep bloggerii produsele sau serviciile, în timp ce participanții au prilejul să-și testeze abilitățile, să-și pună în valoare atuurile de comunicatori online și să creeze premisele unor viitoare colaborări în campanii de promovare.
Companiile-partenere vor juriza articolele participanților, pentru ca, în final, cei care duc la bun sfârșit toate probele competiției să fie recompensați, în funcție de locul ocupat în clasament, cu premii în bani și în produse, servicii sau vouchere în valoare totală de 21.450 lei (RON).
Înscrierile în SuperBlog 2012 au început sâmbătă, 1 septembrie 2012, și, încă din primele zile, lista participanților număra deja aproximativ 50 de bloguri – deopotrivă „veterani” ai competiției și aspiranți la blazonul de SuperBlogger. La competiție poate participa orice persoană fizică de vârstă majoră, care deține un blog și are domiciliul în România, indiferent de vechimea, tematica sau traficul blogului. Înscrierile se desfășoară până la 30 septembrie a.c., pe www.super-blog.eu, unde se vor și lansa probele competiției începând din 1 octombrie a.c.
În total, în cele 4 ediții SuperBlog (2008-2011), s-au înregistrat 800 de participanți și s-au scris peste 10.000 de articole. Competiția este susținută de companii renumite, românești și multinaționale, care susțin dezvoltarea blogosferei.
Sponsorii SuperBlog 2012 sunt: Toyota, real,- Hypermarket, Oktal.ro, Editura Nemira, Luxury Gifts, SpringShop, Edimax, Coty, Delaco, NH Hoteles, TMI Romania, Borealy și Aventuria.
Partenerii media de anul acesta sunt RadioLynx.ro, Trilulilu, revistele Connect și PHOTO Magazine, PRwave.ro, 121.ro, JurnalLifeStyle.ro și bloggerii clasați pe primul loc în edițiile SuperBlog 2008-2011: ArenaIT.net, MoneyWatch.ro, Obisnuit.eu și Robintel.ro.
Evenimentul este organizat de SwissPlan.biz

Adaugă un comentariu