Angel Munoz, unul dintre puținii dansatori de flamenco care au darul de a  scoate cel mai bine în evidență caracteristicile genului, revine după 7 ani în România, într-un  show genial al performanței artistice desăvârșite, ce va fi  susţinut pe 13 martie, începând cu ora 19.00, la Sala Palatului din Capitală.
Muzică în stilul andaluzian, dans, castaniete, emoții și spirit latin, un adevărat val de pasiune declanșat de flamenco ce va incânta publicul din România. Angel Munoz este unul dintre produsele flamenco veritabile ce susțin imaginea Spaniei pasionale. Provine din Cordoba, și este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei,  după celebrul Joaquin Cortes, cu care de altfel a și studiat și dansat în numeroase spectacole.
Prestația lui Angel Munoz va fi acompaniată de trupa sa din componența căreia fac parte:  Antonio Españadero și Manuel Pérez – chitariști; Roberto Lorente și La Tremen – vocaliști și percuționistul Nacho López.
După concertul din Bucureşti, artistul va repeta reprezentaţia a doua zi, pentru timişoreni, pe scena Sălii Capitol din oraşul de pe Bega.
Biletele pentru evenimentul de la București au fost puse în vânzare și sunt disponibile prin Agenția  Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Str.Moise Nicoară nr.18, în rețeaua Eventim și online prin www.vreaubilet.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc între 60 – 150 RON.

Adaugă un comentariu