Lămâia este ingredientul preferat de majoritatea celor care apelează la curele de slăbit naturiste. Şi nu degeaba, pentru că eficienţa lămâii în controlul greutăţii este dovedită atât ştiinţific, cât şi de reuşitele multor femei care au câştigat lupta cu kilogramele. Un sondaj de opinie realizat recent de site-ul despreslabit.ro, pe un eşantion de 600 persoane supraponderale, plasează lămâia în topul preferinţelor suplimentele alimentare fără contraindicaţii.
Poate cea mai frecventă cauză a acumulării kilogramelor este digestia lentă: fără o ardere promptă şi eficientă a caloriilor ingurgitate, excesul rămâne în organism, ducând, inevitabil, la depozite adipoase; bineînţeles, cu cât se stochează, cu atât sunt mai greu de înlăturat. Soluţia? Lămâia – un catalizator natural al grăsimii, care stimulează arderile şi elimină toxinele, are efect antioxidant, detoxifică şi vitaminizează organismul, transformând astfel kilogramele în plus într-o amintire. De pildă, Beyonce a slăbit 9 kg în 14 zile printr-o cură cu suc de lămâie, sirop de arţar şi piper.
Dar pentru că dietele drastice nu sunt recomandate, iar o astfel de dietă cu lămâie ar presupune consumul unei mari cantităţi de lămâi – fapt care ar produce leziuni atât stomacului cât şi dinţilor – specialiştii de la Medica Farmimpex au realizat în laborator un supliment alimentar 100% natural, care păstrează doar avantajele lămâii, printre care şi pierderea în greutate.
Produsul avizat de Institutul de Bioresurse Alimentare, LemoSilhouette conţine lămâie verde (lime), guarana, ananas, L-arginina, aloe vera şi portocal amar, acţionând în cura de slăbire ca adjuvant, pe două planuri, datorită acţiunii sinergice a ingredientelor sale:

  • lămâia, guarana, ananasul, aloe vera şi portocalul amar accelerează şi intensifică arderea caloriilor, ard grăsimile, combat retenţia apei, vitaminizează, detoxifică şi energizează, cresc elasticitatea pielii datorită aportului de colagen;
  • L-arginina neutralizează amoniacul şi susţine detoxifierea şi regenerarea ficatului, îmbunătăţind astfel raportul dintre ţesuturile slabe şi cele grase din organism.

Desigur, ca orice dietă, se recomandă asocierea cu un program regulat de mese, o alimentaţie variată şi echilibrată, mişcare si un consum suficient de apă. Detalii, şi aici.

Adaugă un comentariu