wellness bath 1
Fie că este vorba de o alergie sezonieră, o alergie a pielii sau una de natură alimentară, cu toţii avem nevoie de o“trusă”de urgenţă la îndemână în astfel de cazuri. Eşti luată întotdeauna prin surprindere?
Optează pentru Cura antialergie  de la Danubius Resort Spa. Promite un tonus excelent. Şi o sănătate de dat exemplu celor din jur. Acest pachet necesită 14 nopţi de cazare  şi oferă acces nelimitat la centrul SPA, în bazinele cu apă dulce şi sărată. La piscine, jacuzzi sau în zonele de relaxare. Şi şedinţe de gimnastică în aer liber sau în apă.  Atunci când vremea o permite, se pot face şi băi în Lacul Ursu.
Ce include Cura antialergie Danubius Resort Spa? Pentru început se vor face  două consultaţii medicale şi teste de alergie la indicaţia medicului. Apoi diverse proceduri terapeutice precum aerosoli cu apă sărată extrasă din Lacul Ursu, oxigenare simplă sau forţe. Gimnastică respiratorie, masaj medical şi electroterapie. Organismul se va revigora treptat, eliminând complet alergiile existente.
 
Pret: 4200 lei/ perioada  01.04-09.07.2015 ( pachet 7 nopti in camera dubla)

Adaugă un comentariu