wellness bath 1
Fie c─â este vorba de o alergie sezonier─â, o alergie a pielii sau una de natur─â alimentar─â, cu to┼úii avem nevoie de oÔÇťtrus─âÔÇŁde urgen┼ú─â la ├«ndem├ón─â ├«n astfel de cazuri. E┼čti luat─â ├«ntotdeauna prin surprindere?
Opteaz─â pentru Cura antialergie┬á de la Danubius Resort Spa. Promite un tonus excelent. ┼×i o s─ân─âtate de dat exemplu celor din jur. Acest pachet necesit─â 14 nop┼úi de cazare┬á ┼či ofer─â acces nelimitat la centrul SPA, ├«n bazinele cu ap─â dulce ┼či s─ârat─â. La piscine, jacuzzi sau ├«n zonele de relaxare. ┼×i ┼čedin┼úe de gimnastic─â ├«n aer liber sau ├«n ap─â.┬á Atunci c├ónd vremea o permite, se pot face ┼či b─âi ├«n Lacul Ursu.
Ce include Cura antialergie Danubius Resort Spa? Pentru ├«nceput se vor face┬á dou─â consulta┼úii medicale ┼či teste de alergie la indica┼úia medicului. Apoi diverse proceduri terapeutice precum aerosoli cu ap─â s─ârat─â extras─â din Lacul Ursu, oxigenare simpl─â sau for┼úe. Gimnastic─â respiratorie, masaj medical ┼či electroterapie. Organismul se va revigora treptat, elimin├ónd complet alergiile existente.
 
Pret: 4200 lei/ perioada  01.04-09.07.2015 ( pachet 7 nopti in camera dubla)

Adaug─â un comentariu