lagerfeldÎncă o dată, celebrul couturier l-a ales ca imagine a colecţiei masculine a brandului Karl Lagerfeld pe bodyguardul său, Sébastien Jondeau.
Când vine vorba despre modelele de prim-plan, Lagerfeld rămâne fidel relaţiilor de lungă durată şi ignoră impulsurile de moment. Iar în ceea ce priveşte loialitatea designerului faţă de Baptiste Giabiconi nu mai este nicio îndoială, fiindcă acesta apare cu regularitate în show-urile marca Lagerfeld, precum şi în campaniile brandului.
Dar la fel de fidel îi este Lagerfeld şi lui Sébastien Jondeau, care acum revine, pentru cel de-al treilea sezon, ca imagine a colecţiei masculine a casei de modă.
Asistent personal şi un bodyguard al designerului, Jondeau pozează pentru campania primăvară/vară 2015, fiind fotografiat de însuşi Lagerfeld.
Dincolo de rolul de ambasador pentru brandul omonim al lui karl Lagerfeld, Jondeau a pozat pentru Fendi şi a prezentat pentru Chanel, ambele branduri aflate însă sub tutela designerului în calitate de director de creaţie.

Adaugă un comentariu