August 7, 2020, Friday

"Accurate Feeling", o nouă colecţie de bijuterii de Anca Popea

Today:August 7, 2020, Friday

"Accurate Feeling", o nouă colecţie de bijuterii de Anca Popea

Noua colecție de bijuterii „Accurate Feeling by Anca Popea” este un demers de design de bijuterie, care își caută și își găsește inspirația în contexte care sunt pe placul autoarei și care incearcă să răspundă cu acuratețe unui sentiment de apartenență la o realitate nevazută de ceilalți, dar propusă și asumată în obiectele create. Un demers sigur, care reflectă lucrul efectiv cu materiale neconvenționale, dar versatile, pe care autoarea îl face de mai bine de trei ani.
Este vorba despre bijuterii unicat, plăcute ochiului, care răspund nevoii noastre de calitate estetică a lucrurilor.
Colecția „Accurate Feeling by Anca Popea” cuprinde cercei, brațari și coliere, cu compoziții compacte, bine structurate. Folosirea unor materiale neconvenționale, contextualizarea lor în bijuterii, dau acestora un efect de surpriză asupra privitorului și asupra celei care le va purta.
Bijuteriile au teme sigure, implicând elemente voit repetitive pe tema cercului: cercuri, arcuri de cerc, semicercuri, triunghiuri reinterpretate din decupaje ale cercului, module mobile circulare.
Designerul folosește în premieră margele de sticlă japoneză, originale, prețioase, în nuanțe metalice, cameleonice, fie aplicate direct pe materiale cu texturi speciale, fie poziționate neașteptat, în șiraguri liniare sau de arc de cerc, prinse și rotite in jurul structurii de bază sau lăsate să se miște libere. În contrapunct, apar aplicațiile de boabe de orez negru imperial.
Formele, texturile și culorile obiectelor răspund acelor situații concrete, de viață, care presupun mișcare, gesturi, trăiri, toate atribute ale femeii pentru care sunt create:  dinamică, sigură pe ea, cu personalitate puternică.
Colecția “Accurate Feeling by Anca Popea” este cea de-a douăsprezecea colecție a autoarei și poate fi vizualizată pe pagina de FB: Sfera Jewelry Design by Anca Popea și pe blog: http://www.sferadesignromania1.blogspot.ro/.
Bijuteriile colecției pot fi văzute în expoziția din boutique-ul exclusivist “Produs Autentic” din Hotel Cișmigiu (numai cu programare).

Adaugă un comentariu