2 Zece Band vine vineri, 8 iunie, de la 21.30, la Ageless Club, pentru un concert dedicat iubitorilor muzicii bune.
 
2 Zece Band se remarca in peisajul muzical bucurestean prin talent si prin pasiunea pentru muzica buna, de la hiturile sezonului pana la evergreen-uri. Animand cu totul atmosfera in concerte, 2 Zece Band preiau si canta intr-un stil propriu piese pop/rock ce au facut istorie in topurile muzicale din lume.
Trupa este compusa din Sandra Clipea si Alex Dragan (voce), Radu Gheorghiu (chitara), si Alex Urucu (bas), Florin Petrescu (clape) Bogdan Ciubuciu (tobe).
Pentru mai multe informatii, ii puteti gasi pe Facebook (facebook.com/2.zece.band) si pe Youtube (youtube.com/doizeceband).

Mike Godoroja & Blind Spirit la Ageless Club, sambata, 9 iunie, 21.30

Mike Godoroja & Blind Spirit vor sustine un concert exceptional la Ageless Club, sambata, 9 iunie,  de la 21.30.
Infiintata in anul 1997 de catre MIKE GODOROJA – un apreciat realizator de emisiuni radio-TV de blues, jazz si rock si producator muzical a numeroase evenimente media si proiecte muzicale (de notorietate fiind albumele grupului IRIS) – formatia a reunit in jurul sau numerosi muzicieni de calibru dintre care putem aminti aici pe chitaristii MANUEL SAVU, EUGEN MIHAESCU, ADI MANOLOVICI, bateristii STEFAN MOISA si VALI VATUIU, basistii VALENTIN BADEA si CATALIN RASVAN sau claviaturistul FLORENTIN MILCOF (prezent inca de la infiintare).
Actuala componenta:
MIKE GODOROJA – voce
Un foarte cunoscut producator de televiziune si realizator de emisiuni radio, a pus bazele trupei in 1997. Este de o buna perioada de timp producatorul muzical al grupului IRIS. Formatia sa este rodul unei munci de echipa extrem de serioase, imbinata cu o mare pasiune si dragoste pentru blues. Publicul il considera adevaratul reprezentant al blues-ului in limba romana, prin abordarea inedita a repertoriului si prin dinamica show-urilor sale.
IAN CHEPA – bass
Un musician complex extrem de versatil in plan stilistic, pe numele adevarat Adrian Chepa. A studiat trombon ,chitara ,instrumente de percutie, pian tehnic, ritmie. In perioada 1999 a facut parte din Blue Spirit, dupa care a pus bazele alaturi de Dan Helciuc trupei Spitalul de Urgenta, dupa care a fondat grupul Griff care canta alaturi de Dana Nalbaru. Iar din august 2008 a revenit alaturi de Mike Godoroja & Blue Spirit.
“Mac” MARIAN ACIOBANITEI – chitara acustica, chitara electrica, mandolina
Un mare iubitor de blues, a descoperit chitara la varsta de 13 ani, ascultandu-l pe Jimi Hendrix, absovent al Facultatii de Geografie, a cantat in prioada studentiei cu Vali Racila si Florin Ochescu. Din februarie 2008 devine membru al formatie Blue Spirit abordand alaturi de chitara electrica, mandolina si chitara acustica…
MARIUS VINTILA – baterie si percutie
Absolvent de conservator la sectia de percutie, Marius a activat o buna perioada de timp alaturi de Mircea Florian, un nume de marca din miscarea muzicala romaneasca a anilor ‘70. A fost de asemenea membru fondator al celebrului grup Krypton, activand alaturi de ei in perioada cand acestia abordau rock-ul de factura progresiva. Un ritmician de exceptie, este in acelasi timp si o prezenta extrem de tonica prin umorul care-l caracterizeaza.

Adaugă un comentariu